NextUp ylsi 11. sijalle Deloitten Technology Fast 50 -listauksessa!

  • Fast 50, Deloitte, NextUp, Quriiri
NextUp Oy

NextUp Oy sijoittui Deloitte Technology Fast 50 -listauksessa sijalle 11! Kasvumme viimeisen 4 vuoden aikana on ollut huikeat 1270%.

Ykkössijan nappasi ansaitusti GameRefinery, onnittelut voittajalle ja kiitos Deloitte Finland!

Deloitten Technology Fast 50 -ohjelma listaa 50 nopeimmin kasvanutta teknologiayritystä Suomessa. Lisätietoja ohjelmasta täältä: https://bit.ly/39kljHj ja lisätiedot vuoden 2020 listauksesta täältä: https://bit.ly/3qTGki1

NextUp Deloitten Technology Fast 50 -listalle

  • Fast 50, Deloitte, NextUp, Quriiri
NextUp Oy

Hienoja uutisia! Quriiria kehittävä NextUp Oy on yltänyt Deloitten Technology Fast 50 -listalle vuonna 2020. Ohjelma listaa 50 nopeimmin kasvanutta teknologiayritystä Suomessa pohjautuen yritysten virallisiin tilinpäätöstietoihin. Ohjelma on toteutettu Suomessa jo 15 kertaa. Listasijoitukset perustuvat yrityksen liikevaihdon kasvuun neljän viime vuoden aikana (2016-2019). Listan lopullinen järjestys paljastetaan 28.1.2020.

Kiitämme asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja muita sidosryhmiämme yritystämme kohtaan osoittamastanne luottamuksesta!

Lisätietoja ohjelmasta löytyy osoitteesta https://www2.deloitte.com/fi/fi/pages/technology-media-and-telecommunications/articles/Technology-Fast-50.html

NextUp Oy jatkaa kannattavaa kasvuaan

  • NextUp, Quriiri
NextUp Oy

Vuosi 2019 oli Quriiria kehittävällä NextUp Oy:llä menestyksellinen ja jatkui vahvan kasvun merkeissä. Yhtiön liikevaihto kasvoi edellisvuoteen verrattuna yli 30 %, yltäen 1,095 miljoonaan euroon. Yhtiön tulos ennen veroja (EBIT) kasvoi lähes 50 %, liikevoittoprosentin ollessa yli 22 %. Asiakasmäärä puolestaan kasvoi yli 50 %.

”Kehityksemme on ollut erittäin positiivinen ja olemmekin saaneet huomata, kuinka nykypäivän viesti- ja informaatiotulvassa yhä useammalla yrityksellä on entistä tärkeämpää saada oikeanlainen viesti perille oikeaan aikaan ja oikeassa kanavassa. Tähän tarpeeseen olemme pystyneet vastaamaan ja tulemmekin tulevaisuudessa panostamaan entistä enemmän monikanavaisten viestintäratkaisujen tuottamiseen. Kasvu- ja kehitysnäkymät monikanavaviestinnän ratkaisuissa ovat huikeat”, kertoo NextUpin co-founder ja liiketoimintajohtaja Lasse Lohikoski.

NextUpin kehittämien järjestelmien kautta lähetettiin viime vuoden aikana yli 150 miljoonaa tekstiviestiä, joista suurin osa liittyy asiakas- ja hyötyviestintään sekä tunnistautumiseen. Kasvua edellisvuoteen verrattuna tuli yli 50 %.

”Tekstiviesti on entisestään vahvistanut asemaansa aikakriittisen ja kohdennetun tiedon tehokkaana ja toimintavarmana välittämiskanavana. Tekstiviestit luetaan nopeasti, suurella todennäköisyydellä ja viesteihin reagoidaan hyvin aktiivisesti. Tekstiviesti on yritysten viestinnässä erittäin monikäyttöinen ja sen takia sille keksitään yhä uusia käyttökohteita”, jatkaa Lohikoski

NextUp kehittää Quriiri-nimistä (www.quriiri.fi), yrityksille suunnattua mobiiliviestinnän palvelualustaa, jonka avulla yritykset pystyvät helposti hyödyntämään esimerkiksi tekstiviestejä asiakas- ja sidosryhmäviestinnässään. Quriiria tarjotaan CPaaS (Communications Platform as a Service) -palvelumallin mukaisesti ja sen mahdollistamat palvelut voidaan helposti yhdistää yritysten sisäisiin ja ulkoisiin kommunikaatiovirtoihin.

Lisätietoja:
Lasse Lohikoski, liiketoimintajohtaja, NextUp Oy
lasse.lohikoski(a)nextup.fi

NextUp jatkaa vahvalla kasvu-uralla

  • NextUp, Quriiri
NextUp Oy

Digitaalisen viestinnän palveluja kehittävä NextUp Oy jatkaa vahvalla kasvu-uralla. Liiketoiminta on kehittynyt suotuisasti myös vuoden 2018 aikana, jolloin yritys yli tuplasi liikevaihtonsa yli 800 000 euroon ja samalla myös tuloksensa.

"Olemme tehneet vuoden 2018 aikana mahtavan työn kehittäessämme määrätietoisesti palveluitamme ja palvellessamme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, iloitsee NextUpin co-founder ja liiketoimintajohtaja Lasse Lohikoski."

"Kehittämiemme järjestelmien kautta lähetettiin kuluneen vuoden aikana yli 100 miljoonaa tekstiviestiä, joka kielii vahvasti siitä, että tekstiviestien käyttö yritysviestinnässä jatkaa vahvaa voittokulkuaan, jatkaa Lohikoski."

NextUp kehittää Quriiri-nimistä, yrityksille suunnattua mobiiliviestinnän palvelualustaa, jonka avulla yritykset pystyvät helposti hyödyntämään esimerkiksi tekstiviestejä asiakas- ja sidosryhmäviestinnässään. Quriiri on modulaarinen palvelualusta, johon pystytään liittämään uusia, eri yritysten tarpeisiin soveltuvia sidosryhmäviestinnän sovelluksia.

"Tämän vuoden aikana tulemme keskittymään entistä vahvemmin uusien sovellusten kehittämiseen Quriiriin, joiden avulla yritykset pystyvät viestimään entistä monipuolisemmin mobiilikanavassa. Yksi esimerkki tästä on juuri lanseerattu Dialogi-sovellus, jonka avulla yritykset voivat helposti toteuttaa eri tyyppisiä tekstiviestikyselyitä, kuten NPS-kyselyitä ja muita asiakaskyselyitä."

www.quriiri.fi

Lisätietoja:
Lasse Lohikoski, liiketoimintajohtaja, NextUp Oy
lasse.lohikoski(a)nextup.fi

NextUp Oy:lle Suomen Vahvimmat -sertifikaatti

  • Suomen Asiakastieto, Suomen Vahvimmat

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt NextUpille Suomen Vahvimmat -sertifikaatin, joka viestii positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme, luotottajillemme ja muille sidosryhmillemme, että yhteistyö NextUpin kanssa on kestävällä pohjalla.

NextUp kuuluu siten Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitusasteikon terävimpään kärkeen, johon pääsee vain joka kymmenes yritys Suomessa.

Liikevaihto viisinkertaistui ja tulos reilusti positiivinen

NextUp Oy:n vuoden 2017 liikevaihto yli viisinkertaistui ja kohosi yli 400 000 euroon. Tulos oli vahvasti positiivinen, yltäen yli 80 000 euroon.

"Liiketoiminnan kehitys on myös kuluvana vuonna jatkunut vahvana ja kasvu saa tänä vuonna jatkoa, kertoo NextUp Oy:n liiketoimintajohtaja Lasse Lohikoski"

Lisätietoja:
Lasse Lohikoski, liiketoimintajohtaja, NextUp Oy
lasse.lohikoski(a)nextup.fi

Koodi+ -palvelut julkaistu

  • Ärrä-koodi, asiakaspalkitseminen, R-kioski Oy

NextUp Oy on tänään julkaissut Koodi+ -palvelukokonaisuuden. Koodi+ tarjoaa monipuolisia lisäarvopalveluita yrityksille Ärrä-koodikampanjoiden toteuttamiseen ja seurantaan.

Tutustu Koodi+ -palveluihin täällä.
Koodi+ logo R-kioski logo

NextUp Oy ja R-kioski Oy Ärrä-koodiyhteistyöhön

  • R-kioski Oy, Ärrä-koodi, Koodi+, KoodiPlus

NextUp Oy ja R-kioski Oy ovat solmineet monivuotisen sopimuksen Ärrä-koodien myyntiyhteistyöstä. NextUp toimii jatkossa R-kioskin virallisena Ärrä-koodien myyntikumppanina ja on samalla julkaissut Koodi+ -palvelun (www.koodiplus.fi). Koodi+ tarjoaa monipuolisia lisäarvopalveluita yrityksille Ärrä-koodikampanjoiden toteuttamiseen ja seurantaan.

Ärrä-koodi on yrityksille suunnattu ratkaisukokonaisuus, joka mahdollistaa monipuoliset palvelut asiakkuudenhoitoon. Ärrä-koodin avulla voi helposti ja nopeasti palkita tai muistaa asiakkaita ja muita sidosryhmiä R-kioskin valikoimissa olevilla tuotteilla. Ärrä-koodi sopii myös hyvin asiakaspalvelun työkaluksi, kun halutaan tehdä hyvityksiä nopeasti ja helposti. Ärrä-koodi toimii lahjakortin lailla, se on kertakäyttöinen ja uniikki ja se lähetetään tekstiviestinä joko yhdelle ihmiselle tai suuremmalle joukolle kerralla. Ärrä-koodilla teet koko joukon ihmisiä iloiseksi!


Lisätiedot:

Gabriel Drescher, toimitusjohtaja, NextUp Oy
+358 40 555 1451
gabriel.drescher@nextup.fi
www.nextup.fi / www.koodiplus.fi

Harri Saalasti, business manager, R-kioski Oy
+358 46 875 1111
harri.saalasti@r-kioski.fiKoodi+ R-kioski

Rapido Media Group Oy NextUp Oy:n osakkaaksi

  • Rapido Media Group, Jorma Härkönen

NextUp Oy on kutsunut Rapido Media Group Oy:n yrityksen osakkaaksi 30.10.2015 alkaen.

Osakkuuden myötä NextUp Oy:n hallitukseen liittyy Rapido Media Groupin omistaja Jorma Härkönen.

Jorma on median ja sähköisten kuluttajapalveluiden ammattilainen, jolla on 25-vuoden kokemus digitaalisista lisäarvopalveluista ja 15 vuoden kokemus verkko- ja televisioliiketoiminnasta johtotasolla.


Quriiri-palvelu julkaistu

  • SMS gateway, kustannustehokkuus, älykäs viestinvälitys

NextUp Oy on julkaissut Quriiri -nimisen SMS-gateway palvelun yrityksille. Quriiri on luotettava, laadukas ja älykäs SMS gateway, joka tavoitteena on luoda asiakkaillensa kustannussäästöjä panostamalla laatuun, luotettavuuteen, innovatiivisuuteen ja kustannustehokkuuteen.

Tutustu Quriiriin täällä.
Quriiri SMS gateway