NextUp jatkaa vahvalla kasvu-uralla

  • NextUp, Quriiri
NextUp Oy

Digitaalisen viestinnän palveluja kehittävä NextUp Oy jatkaa vahvalla kasvu-uralla. Liiketoiminta on kehittynyt suotuisasti myös vuoden 2018 aikana, jolloin yritys yli tuplasi liikevaihtonsa yli 800 000 euroon ja samalla myös tuloksensa.

"Olemme tehneet vuoden 2018 aikana mahtavan työn kehittäessämme määrätietoisesti palveluitamme ja palvellessamme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, iloitsee NextUpin co-founder ja liiketoimintajohtaja Lasse Lohikoski."

"Kehittämiemme järjestelmien kautta lähetettiin kuluneen vuoden aikana yli 100 miljoonaa tekstiviestiä, joka kielii vahvasti siitä, että tekstiviestien käyttö yritysviestinnässä jatkaa vahvaa voittokulkuaan, jatkaa Lohikoski."

NextUp kehittää Quriiri-nimistä, yrityksille suunnattua mobiiliviestinnän palvelualustaa, jonka avulla yritykset pystyvät helposti hyödyntämään esimerkiksi tekstiviestejä asiakas- ja sidosryhmäviestinnässään. Quriiri on modulaarinen palvelualusta, johon pystytään liittämään uusia, eri yritysten tarpeisiin soveltuvia sidosryhmäviestinnän sovelluksia.

"Tämän vuoden aikana tulemme keskittymään entistä vahvemmin uusien sovellusten kehittämiseen Quriiriin, joiden avulla yritykset pystyvät viestimään entistä monipuolisemmin mobiilikanavassa. Yksi esimerkki tästä on juuri lanseerattu Dialogi-sovellus, jonka avulla yritykset voivat helposti toteuttaa eri tyyppisiä tekstiviestikyselyitä, kuten NPS-kyselyitä ja muita asiakaskyselyitä."

www.quriiri.fi

Lisätietoja:
Lasse Lohikoski, liiketoimintajohtaja, NextUp Oy
lasse.lohikoski(a)nextup.fi

NextUp Oy:lle Suomen Vahvimmat -sertifikaatti

  • Suomen Asiakastieto, Suomen Vahvimmat

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt NextUpille Suomen Vahvimmat -sertifikaatin, joka viestii positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme, luotottajillemme ja muille sidosryhmillemme, että yhteistyö NextUpin kanssa on kestävällä pohjalla.

NextUp kuuluu siten Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitusasteikon terävimpään kärkeen, johon pääsee vain joka kymmenes yritys Suomessa.

Liikevaihto viisinkertaistui ja tulos reilusti positiivinen

NextUp Oy:n vuoden 2017 liikevaihto yli viisinkertaistui ja kohosi yli 400 000 euroon. Tulos oli vahvasti positiivinen, yltäen yli 80 000 euroon.

"Liiketoiminnan kehitys on myös kuluvana vuonna jatkunut vahvana ja kasvu saa tänä vuonna jatkoa, kertoo NextUp Oy:n liiketoimintajohtaja Lasse Lohikoski"

Lisätietoja:
Lasse Lohikoski, liiketoimintajohtaja, NextUp Oy
lasse.lohikoski(a)nextup.fi

Koodi+ -palvelut julkaistu

  • Ärrä-koodi, asiakaspalkitseminen, R-kioski Oy

NextUp Oy on tänään julkaissut Koodi+ -palvelukokonaisuuden. Koodi+ tarjoaa monipuolisia lisäarvopalveluita yrityksille Ärrä-koodikampanjoiden toteuttamiseen ja seurantaan.

Tutustu Koodi+ -palveluihin täällä.
Koodi+ logo R-kioski logo

NextUp Oy ja R-kioski Oy Ärrä-koodiyhteistyöhön

  • R-kioski Oy, Ärrä-koodi, Koodi+, KoodiPlus

NextUp Oy ja R-kioski Oy ovat solmineet monivuotisen sopimuksen Ärrä-koodien myyntiyhteistyöstä. NextUp toimii jatkossa R-kioskin virallisena Ärrä-koodien myyntikumppanina ja on samalla julkaissut Koodi+ -palvelun (www.koodiplus.fi). Koodi+ tarjoaa monipuolisia lisäarvopalveluita yrityksille Ärrä-koodikampanjoiden toteuttamiseen ja seurantaan.

Ärrä-koodi on yrityksille suunnattu ratkaisukokonaisuus, joka mahdollistaa monipuoliset palvelut asiakkuudenhoitoon. Ärrä-koodin avulla voi helposti ja nopeasti palkita tai muistaa asiakkaita ja muita sidosryhmiä R-kioskin valikoimissa olevilla tuotteilla. Ärrä-koodi sopii myös hyvin asiakaspalvelun työkaluksi, kun halutaan tehdä hyvityksiä nopeasti ja helposti. Ärrä-koodi toimii lahjakortin lailla, se on kertakäyttöinen ja uniikki ja se lähetetään tekstiviestinä joko yhdelle ihmiselle tai suuremmalle joukolle kerralla. Ärrä-koodilla teet koko joukon ihmisiä iloiseksi!


Lisätiedot:

Gabriel Drescher, toimitusjohtaja, NextUp Oy
+358 40 555 1451
gabriel.drescher@nextup.fi
www.nextup.fi / www.koodiplus.fi

Harri Saalasti, business manager, R-kioski Oy
+358 46 875 1111
harri.saalasti@r-kioski.fiKoodi+ R-kioski

Rapido Media Group Oy NextUp Oy:n osakkaaksi

  • Rapido Media Group, Jorma Härkönen

NextUp Oy on kutsunut Rapido Media Group Oy:n yrityksen osakkaaksi 30.10.2015 alkaen.

Osakkuuden myötä NextUp Oy:n hallitukseen liittyy Rapido Media Groupin omistaja Jorma Härkönen.

Jorma on median ja sähköisten kuluttajapalveluiden ammattilainen, jolla on 25-vuoden kokemus digitaalisista lisäarvopalveluista ja 15 vuoden kokemus verkko- ja televisioliiketoiminnasta johtotasolla.


Quriiri-palvelu julkaistu

  • SMS gateway, kustannustehokkuus, älykäs viestinvälitys

NextUp Oy on julkaissut Quriiri -nimisen SMS-gateway palvelun yrityksille. Quriiri on luotettava, laadukas ja älykäs SMS gateway, joka tavoitteena on luoda asiakkaillensa kustannussäästöjä panostamalla laatuun, luotettavuuteen, innovatiivisuuteen ja kustannustehokkuuteen.

Tutustu Quriiriin täällä.
Quriiri SMS gateway