NextUp Oy on suomalainen innovatiivinen digitaalisen viestinnän asiantuntijayritys.
Konseptoimme, kehitämme, tuotteistamme, markkinoimme ja myymme hyödyllisiä ja lisäarvoa tuottavia digitaalisen viestinnän palveluita yritysten tarpeisiin.

NextUpin avainhenkilöinä toimii erittäin kokeneita mobiiliviestinnän, -maksamisen ja -markkinoinnin ammattilaisia. Yhteensä heillä on yli 30 vuoden kokemus digitaalisten palveluiden tuottamisesta.

Visionamme on olla dynaaminen ja ketterä palveluyritys, joka pystyy nopeasti ja tehokkaasti kehittämään erilaisia digitaalisen viestinnän palveluita yritysten tarpeisiin. Emme erikoistu mihinkään tiettyyn teknologiaan, liiketoiminta-alueeseen tai toimialaan, vaan yhteinen tekijä kaikilla kehittämillämme palveluilla on, että sille löytyy todellinen tarve, se ratkaisee ongelman ja että se on toteutukseltaan ja käytettävyydeltään huippuluokkaa.

Gabriel Drescher Gabriel Drescher Kehitysjohtaja / co-founder, NextUp Oy

TAPAMME TOIMIA

Innovatiivisuus

Ajattelemme palvelukokonaisuudet uudella tavalla. Emme yritä keksiä pyörää uudelleen, vaan tarkastelemme vanhoja toimintatapoja kriittisesti ja kehittämme innovatiivisia ratkaisuja olemassaoleviin tarpeisiin.

Laatu

Emme tingi laadussa. Haluamme olla ylpeitä työmme lopputuloksesta, jolloin panostamme laatuun prosessiemme jokaisessa vaiheessa.

Win-win

Haluamme menestyä yhdessä. Toteutamme kaikki palvelumme tämän ajatusmallin mukaisesti ja tarkastelemme liiketoimintamalleja aina kaikken osapuolten näkökulmasta.

Rehellisyys ja avoimuus

Pysymme aina totuudessa ja olemme kaikessa tekemisessämme rehellisiä ja avoimia. Olemme aina reilusti omat itsemme ja saavutamme sitä kautta asiakkaidemme ja työtovereidemme luottamuksen.

Luotettavuus

Luottamus on hyvän yhteistyön pohja. Olemme ylpeitä siitä että meihin voi luottaa ja luotettavuus toimii perustana pitkäaikaisille kumppanuussuhteillemme. Luotettavuus syntyy teoista ja sen takia korostammekin selkeyttä ja rehellisyyttä siinä mitä teemme, miksi sen teemme ja miten sen teemme.

Vastuuntunto

Otamme vastuun tekemistämme päätöksistä. Vastuuntunto näkyy organisaatiossamme myös aitona välittämisenä siitä, miten muillakin menee ja miten yhteiset tavoitteet edistyvät.

Quriiri SMS gateway mockup